APR-viritys

Avaa APR-haku

 

Pajalta saatavilla nyt myös APR:n laadukkaat viritystuotteet!

 

APR - Enhancing Your Driving Experience


APR on omistautunut tuottamaan parhaita mahdollisia viritysosia ja ratkaisuja autoosi. APR:n suunnittelijat kehittävät jatkuvasti tuotteita, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset. Volkswagen-konserni on kuuluisa maailman parhaista ja teknisesti edistyneimmistä moottoreistaan. APR on maailman suurin VAG-konsernin autoihin keskittynyt virityspaja, jonka tuotteet tehdään ja suunnitellaan yhtä suurella intohimolla ja ammattitaidolla kuin itse autosikin.

Valitse siis APR - APR kasvattaa teknistä etumatkaasi!APR - Motorsport


APR:n moottoriurheiluohjelma ja sen VW USA:lta saama suora tuki mahdollistaa erittäin perusteellisesti testatut tuotteet. Ominaisuus, jota suurimmalla osalla kilpailijoistamme ei ole tarjota. APR:n tuotekehitysosasto erottui jälleen kilpailijoistaan olemalla ensimmäinen – ja tiettävästi ainakin toistaiseksi ainoa virityspaja maailmassa, joka kutitti 2.0 TSI suorasuihkutusmoottorista yli 500 hevosvoiman tehon. Hyvä osoitus oikean tuotekehitysosaston merkityksestä.

APR - viritysohjelma


APR-viritysohjelma asennetaan alkuperäisen moottorinohjainyksikön muistipiirille. Ohjelmointi suoritetaan uusimpia malleja lukuunottamatta OBD-portista. Viritysohjelma sisältää auton vakionopeussäätimen viiksen lisätoiminnoksi asennettavan päälle/pois-toiminnon. Viritysohjelma on helposti valittavasti ilman kömpelöitä lisälaitteita!

Avaa APR-viritysohjelmahaku ja löydä autossasi piilevät voimavat.

APR viritysosat


Kun 20% tehonlisäys ei riitä, APR tarjoaa kattavan valikoiman viritysosia mahdollistaen yli 100% lisätehon. RSC-pakoputkistot tarjoavat hyvän virtauskyvyn ilman rasittavaa meteliä. APR turbosarjat sisältävät kattavan osapaketin asennusohjeineen. Imuilman käsittelyyn on tarjolla laadukkaat ilmanotot ja välijäähdytinsarjat. Auton luotettava virittäminen ei näin ollen voisi olla helpompaa!

Katso lisätietoja goapr.com.