Auton viritys

Viritysohjelmat

APR

Parasta laatua autosi virityksen!

APR on yksi maailman suurimmista VAG-konsernin autoihin keskittyneistä viritystuotteiden- ja ohjelmien valmistaja. Voimakas panostus tuotekehitykseen takaa sen että APR pysyy kehityksen kärjessä nyt ja tulevaisuudessa. Avaa APR-viritysohjelmahaku ja löydä autossasi piilevät voimat!

APR tarjoaa huippulaadukkaat viritysohjelmat bensiini, flexifuel ja myös diesel-moottoreille. Ohjelmat kehitetään APR:n päämajassa Alabaman Opelikassa, oman henkilöstön voimin käyttäen huippunykyaikaisia itse kehitettyjä ohjelmistotyökaluja. Näin saadaan varmistettua yhtäältä maksimaalinen suorituskyky, toisaalta ohjelmistotuotteiden toimivuus kaikissa eri olosuhteissa, kaikilla eri kuormitusasteilla.

 • Maksimaalinen teho, moottorin käytettävyden huonontumatta
 • Moottorinohjainyksikön sisäiset suojatoiminnot on säilytetty toiminnassa, jolloin vikatilanteessa moottorinohjainyksikkö pystyy suojelemaan mekaniikkaa vaurioilta.
 • Automaattivaihteiston ja moottorinohjainyksikön yhteispeli on otettu huomioon ohjelmia kehitettäessä, missään kohtaa ei ole ”oikaistu” vaan ohjelmat toimivat oikeaoppisesti ja näin ollen vaihteiston toiminta ei häiriinny.
 • Mallikohtaista lisätietoa goapr.com

Vaihdelaatikon ohjelmointi antaa lisää urheilullisuutta auton käyttäytymiseen.

 • Vaihtopisteet ja kartat optimoitu kullekin moottorin viritysohjelmalle sopivaksi -> lisää kiihtyvyyttä
 • Kytkinpaineita on nostettu vastaamaan korotettua tehoa
 • Manuaalitilan ”pakkovaihdot” ylös ja/tai alaspäin voidaan poistaa käytöstä
 • Kolmivaiheinen launch control, jonka kierrosrajat voidaan muokata ohjelmoinnin yhteydessä

– Lue lisää goapr.com

APR tarjoaa maailman parhaat viritystuotteet ohjelmaviritysten kavereiksi. Pakoputkistot, välijäähdyttimet, ilmanotot ynnä muut tarvikkeet on kaikki suunniteltu ja valmistettu APR:n omassa tuotannossa korkean laadun ja suorituskyvyn varmistamiseksi.

 • Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan suorituskyky ja laatu edellä. Eivät siis ole halpoja, mutta sen sijaan ovat parhaita.
 • Tuotteiden istuvuus ja asennettavuus on erinomainen, lisäksi APR tarjoaa asennusohjeet useimmille tuotteille

ERIKOISMOOTTORI

Parasta laatua autosi virityksen!

Erikoismoottori.fi on toinen alan kova toimija jo yli 15 vuoden kokemuksella. Ohjelmat ovat Erikoismoottorin omaa tuotantoa ja niitä on saatavilla VAG-konsernituotteiden lisäksi myös muihin merkkeihin, kuten BMW, MB, Volvo ja useimpiin muihin eurooppalaisiin ja joihinkin japanilaisiin autoihin.

Ohjelmaviritykset yli kymmenen vuoden kokemuksella. Myös mekaanisesti muutetut moottorit ilman tehorajoja

 • Imusarjaläppiin liittyvät muutokset
 • Muutokset E85-polttoaineelle

Viritys tehdään sille polttoaineelle (95E/98E), jota autossa on virityshetkellä. E85-muutoksen yhteydessä työ aloitetaan bensalla ja polttoaine vaihdetaan prosessin aikana.

 • Vaihtokohtien muutokset & kierrosrajoittimen nosto
 • Lähtöjärjestelmän muutokset
 • Tiptronic-automaattivaihtojen esto
 • Vääntörajoitusten muutokset
 • Kytkinpaineiden muutokset
 • Vaihtoaikojen pienennys
 • Ohjelmaviritykset, myös mekaanisesti muutetut moottorit

Tekemisen ideologiana on välttää monien Diesel-virittäjien suosimia huijauskeinoja, joilla vääristetään laskennallisen ja todellisen vääntömomentin suhdetta. Huijauskeinoin viritetyissä autoissa alkavat tyypillisesti automaattivaihteistot oireilemaan. Hyvin tehdyssä virityksessä vaihteisto näkee todellisen väännön ja toimii kuin tehtaalta tullessaan.

Viritys sopii kaikille!

Autosi on älykkäämpi kuin luulet. Tule käymään pajalla. Me teemme hetkessä selvityksen, kuinka paljon tehoa sinun autoosi on mahdollista saada pelkällä ohjelmoinnilla. Kun innostut, pistetään piuhat kiinni autoon. Kotimatka käypi reippaammin.

Alan osaajat tietävät usein, mitä autoonsa tahtovat. Jos auton viritys on sinulle kuitenkin vieras maaperä, konsultoimme kärryysi juuri sinua parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Jos yksin ohjelmointi ei riitä toteuttamaan toiveitasi, APR tarjoaa kattavan valikoiman viritystuotteita, jotka mahdollistavat suurenkin tehonlisäyksen kätevästi ”bolt-on” sarjoilla. Valikoimaan kuuluvat tarkkuusvaluna valmistetut downpipet, pakoputkistot ruostumattomasta teräksestä, välijäähdytinsarjat, hiilikuituiset ilmanotot ynnä muut tuotteet, joilla tehoa saadaan yleensä riittävästi.

Tiesitkö, että autoa voi virittää myös hyvin ympäristöystävällisesti? Voimme muuttaa bensiiniauton käymään etanolilla. Luonto kiittää ja autosi saa rutkasti lisää tehoa.

Laadukkaiden viritystuotteiden verkkokauppa.

Terhon Paja on APR- ja Verkline-tuotteiden virallinen maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa. Verklineltä saat vanhempiin ja uudempiin Audeihin laadukkaat mutta kohtuuhintaiset uretaanipuslat, jarrusetit, ynnä muut alustan osat. Terhon Pajan hinnat ovat samat kuin Verklinen omassa nettikaupassa.