Auton viritys

Viritysohjelmat

APR

Parasta laatua autosi virityksen!

APR on yksi maailman suurimmista VAG-konsernin autoihin keskittyneistä viritystuotteiden- ja ohjelmien valmistaja. Voimakas panostus tuotekehitykseen takaa sen että APR pysyy kehityksen kärjessä nyt ja tulevaisuudessa. Avaa APR-viritysohjelmahaku ja löydä autossasi piilevät voimat!

ERIKOISMOOTTORI

Parasta laatua autosi virityksen!

Erikoismoottori.fi on toinen alan kova toimija jo yli 15 vuoden kokemuksella. Ohjelmat ovat Erikoismoottorin omaa tuotantoa ja niitä on saatavilla VAG-konsernituotteiden lisäksi myös muihin merkkeihin, kuten BMW, MB, Volvo ja useimpiin muihin eurooppalaisiin ja joihinkin japanilaisiin autoihin.

Viritys sopii kaikille!

Autosi on älykkäämpi kuin luulet. Tule käymään pajalla. Me teemme hetkessä selvityksen, kuinka paljon tehoa sinun autoosi on mahdollista saada pelkällä ohjelmoinnilla. Kun innostut, pistetään piuhat kiinni autoon. Kotimatka käypi reippaammin.

Alan osaajat tietävät usein, mitä autoonsa tahtovat. Jos auton viritys on sinulle kuitenkin vieras maaperä, konsultoimme kärryysi juuri sinua parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Jos yksin ohjelmointi ei riitä toteuttamaan toiveitasi, APR tarjoaa kattavan valikoiman viritystuotteita, jotka mahdollistavat suurenkin tehonlisäyksen kätevästi ”bolt-on” sarjoilla. Valikoimaan kuuluvat tarkkuusvaluna valmistetut downpipet, pakoputkistot ruostumattomasta teräksestä, välijäähdytinsarjat, hiilikuituiset ilmanotot ynnä muut tuotteet, joilla tehoa saadaan yleensä riittävästi.

Tiesitkö, että autoa voi virittää myös hyvin ympäristöystävällisesti? Voimme muuttaa bensiiniauton käymään etanolilla. Luonto kiittää ja autosi saa rutkasti lisää tehoa.

Laadukkaiden viritystuotteiden verkkokauppa.

Terhon Paja on APR- ja Verkline-tuotteiden virallinen maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa. Verklineltä saat vanhempiin ja uudempiin Audeihin laadukkaat mutta kohtuuhintaiset uretaanipuslat, jarrusetit, ynnä muut alustan osat. Terhon Pajan hinnat ovat samat kuin Verklinen omassa nettikaupassa.

Valikko